EMT võimaldab lühisõnumite hulgi saatmist

EMT pakub teenust, mis lubab saata lühisõnumeid korraga mitmetele Eesti mobiilsideoperaatorite klientidele. Saatja moodustab andmebaasi klientide ja teenusekasutajate telefoninumbritest, kes on andnud nõusoleku tema reklaamsõnumeid vastu võtta. EMT andmebaasi kasu-tada ei saa.

Ühispank müüs pangamaju

Ühispank müüs sügisel endised Põhja-Eesti Panga ja Tööstuspanga hooned Tallinna vanalinnas. Pank tehingute hinda ei avalda.

Võlausaldajad pole XXL.EE pankrotti algatanud

Kuigi digitaalmeediafirma AS XXL (XXL.EE) teatas jaanuari keskel börsile peatsest pankrotimenetluse alustamisest firma vastu, polnud eilseks ükski võlausaldaja kohtule pankrotiavaldust esitanud.

Krevetipüügi maht kasvab viiendiku

Loode-Atlandi kalandusorganisatsioon NAFO kinnitas eelmisel nädalal Eestile lubatud 2002. aasta krevetipüügi mahuks 1661 püügipäeva, mis on 20 protsenti rohkem kui mullu.

Galvex ehitab Muugal tootmisliini

Galvex Estonia galvaniseerimistehases Muuga sadamas on ehitajafirma Danieli esindaja kinnitusel alanud tootmisliini püstitamine ja mon-taaÏ peaks lõppema juuni lõpus.

Enroni audiitor tahab mainet tõsta

Pankrotiprotsessis Ühendriikide energeetikagigandi Enroni auditeerimise tõttu kriitikatulva alla langenud Arthur Andersen palkas usalduse tõstmiseks konsultandiks endise Föderaalreservi esimehe Paul Volckeri.

Nordea streigib 11 Soome linnas

Neljapäeval alanud Põhjamaade panganduskontserni Nordea streik laienes eile 11 Soome linna. Soome meedia teatel streikis Nordea 9000 töötajast esmaspäeval 2500. 13. jaanuaril kolmes linnas alanud streigi põhjuseks on palgavaidlus, kuna töötajad peavad müüma sama palga eest ka kindlustust.