Ulp kinnitas, et tema firmal on Hugo Bossi esindusõigus ning hoolimata kärast Rahva Raamatu ümber on plaan endiselt seal ka kauplus avada. Ulp ei soostunud rääkima võimalikust uue kaupluse käibest ja avamistähtajast. “Hugo Boss on Eesti meeste lemmik,” ütles Ulp, põhjendades oma kindlust ettevõtte edukuse suhtes.

Kaks müüjat

Peale Versus Investi müüb Hugo Bossi toodangut praegu ka Stockmann.

Stockmanni müügigrupi juhendaja Terje Mäos kiidab Hugo Bossi kaubamärgi edu, kuid möönab, et uue kaupluse lisandumine kasvatab konkurentsi. “Boss on kaubamärk, mille läbimüük Eestis kasvab kuni 10% aastas,” ütles Meos. “Nende eeliseks on väga lai kaupade valik, alates lõhnaõlidest kuni mantliteni, mis kindlasti meelitab paljusid ostma.”

Tehing seljataga

Kaks aastat tagasi lahkus tollane turvaülem Kerri Ulp Stockmannist poolte kokkuleppel. Eesti Päevalehe andmetel sai tüliõunaks Stockmanni juhtide kõrvu jõudnud informatsioon, et Ulp oli alustanud tööandja seljataga läbirääkimisi Hugo Bossi juhtidega, et saada endale firma esindamise funktsioon Eestis. Nüüdseks on see ka realiseerunud ja endisest kaubamaja turvaülemast on saanud nende konkurent.

Hugo Bossi rahvusvaheliste suhete direktor Philipp Wolff suunas kõik Rahva Raamatu maja renti puudutavad küsimused Kerri Ulpile ega soovinud kuidagi tema tegevust kommenteerida.

Krediidiinfo annab Versus Invest OÜ tegevuse tulemiks aastatel 1999–2001 null krooni. 2002. aastal on mainitud, et ettevõte tegeles riidekaupade impordiga Saksamaalt.

Ulpi nimi on aja jooksul liikunud ka teistes ärides. Pikemalt kirjutas ajakiri Luup relvaärist, kus ühe firmana mainitakse ka Kerri Ulpiga seotud Marksmani. Ehkki Ulp eitas oma seotust relvaäriga, oli 1995. aasta ühel relvaimpordi tollideklaratsioonil mainitud saaja aadressiks Tõnismägi 2, kus asub Rahvusraamatukogu ja kus oli ka Rene Ringase ja Kerri Ulpi kahemeheaktsiaselts Marksman.

“See tegeleb Rahvusraamatukogu turvamise jms teenustega, mis viib mõtted relvadele. Juunist 1995 veebruarini 1996 oli Ringas Nõmme politseikooli direktor,” kirjutas Luup. “Mainitud kummaline tollideklaratsioon pärineb 6. juulist 1995. Sel suvepäeval veeres laevalt Georg Ots maale kaubabuss Renault. Roolis istus Ultramaticu relvakaupmees Lauri Ravanti. Ta tõi 25 püstolit NZ Eestisse aadressile Tõnismägi 2. Kauba saajaks on Soome deklaratsioonis märgitud kaitsepolitseiamet.”