Elion Ettevõtted ASi juhatuse esimehe Valdur Laidi sõnul saab klient valida just sellise Kodulahenduse, mis sobib kõige paremini tema vajadustega. ?Kodulahendus on näide globaalsest arengusuunast, mille tulemusel telefonikõned muutuvad järjest enam seotuks võrguühenduse kindla kuutasuga ning minutitasude osa kahaneb järjest väiksemaks,? lausus Laid. ?Kodulahendusega liitumine on kliendile soodsam kui eraldi toodete kasutamine.?

Klient saab valida vastavalt oma tarbimisharjumustele sobiva Kodulahenduse, mis on kindla kuutasuga ning võimaldab tänu sellele kliendil hoida kulusid kontrolli all.

Mõõdukale interneti- ja telefonikasutajale suunatud Kodu1 lahendus võimaldab 265-kroonise kuutasu eest telefoniühendust ning ADSL-tehnoloogial põhineva interneti püsiühenduse kasutust 20 tundi kuus. Interneti püsiühenduse allalaadimiskiirus on kuni 512 kilobitti sekundis ja üleslaadimiskiirus kuni 256 kilobitti sekundis, internetikasutus üle 20 tunni kuus maksab 10 senti minut. Suurem telefonikasutaja saab 295-kroonise kuutasu eest lisaks telefonile ja interneti püsiühendusele ka Elioni võrgusiseseid kõnesid 20 tundi kuus tööpäeviti kell 19-07 ning nädalavahetuseti ja riiklikel pühadel ööpäevaringselt.

Keskmisele interneti- ja telefonikasutajale mõeldud Kodu2 hõlmab telefoniühendust ja piiramatu kasutusajaga interneti püsiühendust 395 krooni eest kuus. Interneti püsiühenduse allalaadimiskiirus on kuni 1 megabitt sekundis ja üleslaadimiskiirus kuni 256 kilobitti sekundis. 425-kroonise kuutasuga variant sellest lahendusest annab lisaks telefonile ja piiramatu kasutusajaga interneti püsiühendusele ka võrgusiseseid kõnesid 20 tundi kuus tööpäeviti kell 19-07 ning nädalavahetuseti ja riiklikel pühadel ööpäevaringselt.

Nõudlikule interneti- ja telefonikasutajale sobiv Kodu3 sisaldab telefoniühendust ja veelgi kiiremat piiramatu kasutusajaga interneti püsiühendust 545 krooni eest kuus. Interneti püsiühenduse allalaadimiskiirus on kuni 2 megabitti sekundis ja üleslaadimiskiirus kuni 256 kilobitti sekundis. 575-kroonise kuutasuga variant sellest lahendusest võimaldab lisaks telefonile ja interneti püsiühendusele ka võrgusiseseid kõnesid 20 tundi kuus tööpäeviti kell 19-07 ning nädalavahetuseti ja riiklikel pühadel ööpäevaringselt.

Liitumistasu Kodulahendusel ei ole, samuti on klientidele tasuta olemasolevate telefoniühenduste või interneti püsiühenduste vahetamine Kodulahenduse vastu.

Lisainfot Kodulahenduse kohta saab Elioni kodulehelt www.elion.ee, Elioni klienditeeninduse telefonilt 165 või Elioni esindustest üle Eesti.