Kolimise tingis peamiselt asjaolu, et vanad tootmishooned ei võimaldanud vajalikku töötingimuste parandamist. ?Kuigi Tartu tööstushoones on keemiatööstus ajalooliselt asunud juba alates eelmise sajandi algusest, oli kolimise otsus töötingimuste parandamise eesmärgil päevakorras juba mõnda aega. Tabiveres on loodud kõik eeldused headeks töötingimusteks ? ruumi ja valgust on rohkem, olmeruumid on kaasaegsed,? räägib Mayeri Industries AS-i juhatuse liige Imre Freiberg. ?Kolimise käigus parandasime ka tootmistingimusi ? tootmine on kaasajastatud ning pesupulbritootmine uuendatud.? Lisaks sellele võimaldavad Freibergi sõnul Tabivere tööstushooned tulevikus tootmist ka laiendada.

Freiberg lisab, et tööstuse üleviimine oli aeganõudev ning ressursimahukas protsess. ?Seetõttu ongi hea meel tõdeda, et oleme jõudnud kolimisega lõpusirgele. Suur osa on selles kindlasti ka heal koostööl kohaliku omavalitsusega.?

Tootmise kolimine ja kaasajastamine lõi Tabiveres kümmekond uut töökohta. Praeguseks töötab tehases umbes 20 Tabivere valla elanikku, kes moodustavad ligikaudu poole tootmispersonali koguarvust.