Sensost saab Eesti suurim restoran, mis lisaks 255-kohalisele restoraniosale liidab endaga kaht uut banketisaali (kokku 200 kohta). Uude restorani investeeriti 36 miljoni krooni. Sisekujunduse töötasid välja rahvusvaheliselt tuntud sisearhitektid ning suure osa hotelli avalikest ruumidest kujundanud Einar Salomonsen ja Anne M.Bj?rnstad. Reval Hotel Olümpia peakoka ametis olev norralane Torbj?rn L?faldli on ühtlasi ka uue restorani peakokk, kelle pikaajaline rahvusvaheline kogemus garanteerib Senso menüü kvaliteedi. Restorani juhib kanadalane Kalman Bulyaki.

Nii Senso kujundus kui menüüvalik on kohandatud sobimaks ärikohtumisteks, sõpradega kokku saamiseks ja ka peredele (eraldi lastemenüü). Samuti levib Sensos kogu Reval Hotel Olümpiat kattev tasuta WiFi. Restoran on avatud iga päev kl 12-24.