Tallinna jäätise retsept pärineb aastast 1974, Regatt toodi turule seoses Moskva Olümpiamängude Pirita purjeregatiga aastal 1980.

?Regati ja Tallinna puhul säilitasime maksimaalselt nii klassikaks muutunud pakendikujundusi kui ka jäätiste võimalikult originaalilähedast maitset, et rõhutada Tallinna Külmhoone jäätiste läbi aastakümnete kestnud kõrget kvaliteeti,? sõnas Tallinna Külmhoone juhataja Kuldar Leis.

Lisaks Regatile ja Tallinnale toob Külmhoone sel kevadel Premia kaubamärgi all turule veel kümmekond uut jäätist.

Leisi sõnul algas käesolev kevad Tallinna Külmhoone jaoks edukalt. ?Kui 2005.aasta mai esimesel poolel müüs Tallinna Külmhoone Eestis jäätist 4,4 miljoni krooni eest, siis 2006.aasta mai esimesel poolel müüsime Eestis jäätist juba tervelt 7,3 miljoni krooni eest,? lausus Leis.

Tallinna Külmhoone 2005. aasta esimese kvartali konsolideeritud käive oli 79,7 mln krooni, siis 2006. aasta I kvartalis kasvas konsolideeritud käive 80,1 mln kroonini.

Käesoleval aastal jõuavad lõpule ka praegu pooleliolevad muudatused, mille käigus Tallinna Külmhoonest saab 2006. a esimese poolaasta lõpuks grupi emafirma ja senisest Leedus asuvast emafirmast Kauno Pieno Centras?est müügile ja sügavkülmutatud kaupade logistikale keskendunud tütarfirma. Samal ajal jõuab kavakohaselt lõpule ka Nordic Foods?i ja Tallinna Külmhoone ühinemine, mille tulemusel saab Nordic Foods?ist Tallinna Külmhoone tütarfirma.

Tallinna Külmhoone on Baltikumi suurim jäätisetootja, mille turuosa Baltikumis on orienteeruvalt 25%. Ettevõtte 2005. aasta konsolideeritud käive oli 428,2 miljonit krooni. Ettevõtte tuntumad jäätisekaubamärgid Eestis on Premia, Väike Tom, Vau, Põhjatäht, Vaffa jt.