Kruuda ütles, et tippajal oli ta laenukoormus nii karm, et maksis intressiks 60 miljonit krooni aastas. Meest ei toonud põhjast välja mitte Kalevi kommiäri ega ka piim. Välja tõi ainult ja ainult asjaolu, et kinnisvarahinnad juhtusid kerkima. Möödunud aastal oli Kruuda väsinud ja tige. Elu tassis teele karisid ette. Ta kinnitab, et oli Kalevi ja piimavabriku müügile väga lähedal. Aga lapsed ja Edgar Savisaar ei lubanud müüa.
Kruuda tunnistab ka avameelselt, et tal ei ole oma raha kusagile panna. Ja et Sven Sester tõi oma ihupesu parteisse ja ütles, et poisid, tambime. “Läheb veel viis aastat ja Sesteril hakkab sisemiselt jube valus. Temal ja Dmitri Saveljevil on kaks krunti Keila-Joal kohe Edgari oma taga. Ma olen nõus maksma neile topelthinda, et nad ära koliks. Me ei taha neid Keila-Joale oma ühiskonda.”
Intervjuus annab nädala tegija Kruuda konkreetse hinnangu ka Res Publicale ning põhjendab oma Savisaare-lembust: “Tark mees on? On. Karisma on? On. Protsesse juhib? Juhib. Rahvast juhib? Juhib. Üks viga on tal. Ükspäev ei usalda kedagi. Aga muidu viib protsesse ellu.”
Ja päris intervjuu lõpuks viitab Kruuda sellele, et ta täitsa sobiks Eesti diktaatoriks.