AS Starmani turundusdirektori Henri Treude sõnul tuleneb sõna “ZUUM” inglisekeelsest sõnast zoom, mis tähendab kujutise või pildi lähemale toomist. “ZUUM toob inimestele maailma lähemale, pakkudes suures koguses meelelahutust, sporti, uudiseid ja lastesaateid,” lisas Treude.

Treude sõnul kujutab ZUUMtv logo kolme üksteise peal olevat läbipaistvat sõõri, mis mõjuvad visuaalselt nagu õhus hõljuvad õhupallid või näiteks leviala raadiused. Logo põhivärvidena on kasutatud rohelist, sinist ja punast, mis on põhivärvideks ka teletehnoloogias ning mis iseloomustavad ka teenusega elule lisatavat värvikust.

Uue teenuse lansseerimiskampaania kujutab Eesti kohal hõljuvaid õhupalle, mis sümboliseerib seda, et Starman pakub kõikidele eestlastele nüüd õhu kaudu parimat kodust meelelahutust.

Alates Detsembrist pakutav Starmani maapealse leviga digi-TV teenuse ZUUMtv teenustasu hakkab olema 99 krooni kuus, millele lisandub digiboksi ehk ZUUMboxi rent 39 krooni kuus. Kohe välja ostes on ZUUMboxi hind 1995 krooni. Uue teenusega tutvumiseks saavad kõik käesoleval aastal liituvad pered ZUUMtv-d 2 esimest kuud tasuta vaadata. Lisaks loosib Starman kõigi enne aasta lõppu liitujate vahel välja 100 000 krooni oma kodu täiustamiseks.

ZUUMtv on uus maapealse leviga digitaaltelevisiooni teenus, mis on senisest analoogtelevisioonist oluliselt suurema kanalite arvuga, parema pildi- ja helikvaliteedi- ning erinevate lisateenustega televisiooniteenus, mis levib sarnaselt analoogtelevisioonile õhu kaudu ja on vastuvõetav tavalise detsimeeterlaineala antenniga.

ZUUMtv teeb paljukanalilise televisiooni soodsalt kättesaadavaks kõigile eestimaalastele, ka neile, kelle kodu ei asu kaabellevi piirkonnas, digi-TV vaatamiseks piisab senisest katuse- või toaantennist ja telerist. Juurde tuleb vaid soetada digi-TV telerile arusaadavaks tõlkiv digiboks. Maapealse leviga digi-TV kaudu saavad peagi olema tasuta nähtavad kolm kohalikku telekanalit ja 99-kroonise kuutasu eest lisandub 17 tasulist telekanalit. Alates oktoobrist on olnud võimalik juba ka Starmani maapealse leviga digi-TV teenusele tellimusi esitada. Selleks aastaks on suudetud tarnijatelt välja kaubelda 10 000 digboksi, mis võivad suure nõudluse korral ka kiiresti otsa saada.

ZUUMtv levi ulatub juba käivitamisel enam kui poolte eestimaalaste kodudeni – Tallinnas ja Harjumaal ning Lõuna-Eestis. Leviala laiendamine jätkub pidevalt ning septembriks 2007 levib ZUUMtv juba enam kui 95% majapidamiseni üle Eesti.

ZUUMtv teenuse tehnilise edastamise eest vastutab AS Levira, teenuse müügiga hakkab tegelema AS Starman.

AS Levira on Eesti suurim ringhäälingu leviteenuseid osutav ettevõte.

AS Starman on Eesti suurim tasuliste teleteenuste pakkuja. Starmanil on kokku üle 130 000 digi- ja analoogtelevisiooni kliendi.

Analoogtelevisiooni edastamine lõpeb Eestis juba 5 aasta pärast ehk 2012. aasta alguses.