Eestikeelse menüüga IMPRESSA J5 kompromissitu disain ja esmaklassilised viimistlusmaterjalid tõid J5-le IF disainiauhinna (IF Product Design Award). Espressomasina kõige silmapaistvam uuendus on aga nii üles-alla kui ka laiuses reguleeritav kohvitila, mis tagab täiusliku kohvivahu ehk crema ükskõik mis tahes kujuga kohvitassis. IMPRESSA J5 on saadaval musta ning läikivvalge korpusega.

Standardvarustusse kuuluv automaatne piimavahustaja võimaldab kohvigurmaanil paari käeliigutusega valmistada piimakohvisid nagu cappuccino või latte macchiato. Iga IMPRESSA J5-ga on kaasas stiilne kingitus JURA poolt ning vahva kohvikoolitus Lavazza koolituskeskuselt.

IMPRESSA J5 on saadaval Stockmanni kaubamaja elektroonikaosakonnas, Tallinna ja Tartu Kaubamaja Kodumaailmas ning kõikides +/- Elektroonika ning Euronicsi kauplustes üle Eesti. Jaemüügihind on 19 990 krooni.

JURA on suurim koduseks kasutuseks mõeldud täisautomaatsete espressomasinate tootja maailmas. 2006.a. sügisel avas kohvimasinate tootmisele ja arendamisele spetsialiseerunud ettevõte Šveitsi tenniselegendi ning JURA espressomasina omaniku Roger Federeri kaasabil teemakeskuse JURAWorld of Coffee, mis asub JURA peakorteri juures Niederbuchsitenis, Šveitsis.