Lepp rääkis Eesti Päevaleht Online`ile, et praegu käib telekanali stuudio ehitamine ning kanal läheb ametlikult eetrisse 12. novembril.

"Tegelen praegu programmi formeerimisega, viibin praegu Monte Carlos Sporteli telesaadete turul, et sõlmida lepinguid erinevate spordialade õiguste näitamiseks," sõnas Lepp. "Kõik on uus - inimesed, tehnika, programmid. Kindlasti ei pääese me vigadeta, aga püüame anda Kalev Meedia ja uue telekanali Kalev Sport poolt kõik, et spordilembene televaataja leiaks uue lemmikkanali ning et spordivaatajate leeri lisandub hulgaliselt uusi inimesi."

Lepa sõnul on tegemist spordikallakuga uudiste ja meelelahutuskanaliga. Muuhulgas plaanib telekanal luua uue uudistesaadete süsteemi. "Loome täiesti uue uudistesaadete süsteemi, mis peaks oluliselt täiendama praegu Eesti kanalites olevaid uudistesaateid. Tahame igalpool kohal olla ja uudiseid operatiivselt ka eetrisse edastada," rääkis Lepp.

Esimestel päevadel võivad telekanali vaatajad näha Inglise Premier League jalgpalli, WRC ralli otselülitusi Iirimaalt ja ralliülevaateid. Samuti on kavas näidata otseülekandes Marko Asmeri F3 kihutamist Macaos.

"Ka teeme otseülekandeid Eesti meistrivõistlustelt korvpallis ja jäähokis, võrkpallis ja käsipallis. Jäähoki ja jalgpalli kommentaare teeme ka venekeelsele vaatajaskonnale. Alustame ajaloolise dokumentaalseeeriaga, eetrisse jõuab rida omatoodetuid spordisaateid ja telemänge, osa toodavad ka juba tuntud tootjafirmad," tutvustas Lepp edasisi plaane.

"Välisprogramm toob mitmeid sporditeemalisi seriaale ja erisaateid, värskeid ülevaateid enamikelt spordialadelt ümber maakera. Üritame vaadata maailmasporti Eesti kontekstis ja vastupidi. Olulised on Eesti spordi tipud, aga me ei jäta unarusse ühtki spordiala, külastame ka noortesporti ja tegeleme tervisepordi erinevate tahkudega," rääkis Lepp.

Lepa sõnul ei kannata uue spordikanali eetrisse minekuga ükski teine kanal. "Võidab vaid Eesti spordivaataja, sest praegu on kolme kanali peale kokku eetris üksnes 10-12 minutit spordiuudised," ütles Lepp.

Uued inimesed on Lepa sõnul juba tööle võetud ja varsti võib neid uudised tegemas näha. Keda uue kanali ekraanilt näha saab, Lepp ei täpsustanud.
"Koostööd hakkame tegema Sporditähe inimestega," nentis Lepp.