"Advokaadibürooga Tark & Co liituvad kolleegid jagavad meie nägemust strateegilistest arengutest, millest Tark & Co on oma arenguperspektiive tutvustades avalikult rääkinud. Pädevate kolleegide lisandumine meie kollektiivi tugevdab Tark & Co positsiooni Eesti juhtiva äriõiguse advokaadibüroona,“ ütles advokaadibüroo juhtivpartner Aare Tark.


„Kogemustega ning väljapaistvate võimetega inimeste puhul on loomulik, et nad otsivad uusi väljakutseid. Meie uued kolleegid ühinesid Tark & Co’ga üldistel alustele, nii nagu on teinud mitmed advokaadid varem ning oleme uute kolleegide vastuvõtmiseks avatud ka edaspidi,“ lisas Tark.


Tark & Co’ga ühinevad vandeadvokaadid Erki Kergandberg, Margo Lemetti, Piret Blankin, vandeadvokaadi abid Alo Noormets ja Elmer Muna ning jurist Jana Penne töötavad hetkel Advokaadibüroos Aivar Pilv.


12. märtsil 2008. aastal teatasid Advokaadibüroo Tark & Co ja Advokaadibüroo Aivar Pilv, et nende partnerid otsustasid peatada ühinemisprotsessi ning jätkata büroode tegevust iseseisvalt.


Tark & Co on üks vanemaid ja suuremaid advokaadibüroosid Eestis. Büroo asutati 1991. aastal ning on keskendunud peamiselt korporatiivklientide nõustamisele kõigis äriõiguse valdkondades. Tark & Co’l on tihedad koostöösidemed paljude juhtivate Põhjamaade, Euroopa ja advokaadibüroodega. Olulise osa büroo töömahust moodustab välisklientidenõustamine. Tark & Co 2007. aasta käive oli 45,7 miljonit krooni ning see kasvas 2006. aastaga võrreldes 32 protsenti. Ettevõtte brutokasum oli mullu 13 miljonit krooni, kasvades aastaga 38 protsenti.