Eesti firmast saab GP2-vormelisarja tänavusel hooajal Hispaania meeskonna üks peamisi sponsoreid, vahendab motorsport.com. KC Grupp loodab GP2-sarja toetades pälvida rahvusvahelist tunnustust. Racing Engineering loodab, et koostöö toob kasu mõlemale firmale ning võimaldab neil soovitud eesmärke saavutada.

Racing Engineeringu meeskonna juht Alfonso de Orleans Borbon (kelle onuks on Eesti Ekspressi andmeil Hispaania kuningas) leiab, et firmad on sarnased, sest mõlemad peavad inimfaktorit oluliseks. Enda sõnul toetab ta igati grupi turundusstrateegiaid.

KC Grupi  tegevjuht Margus Reinsalu avaldas lootust, et Racing Engineering meeskonnal läheb sel hooajal hästi ning et koostöö saab olema mõlemale poolele pikaks ajaks kasulik.

Eesti Ekspressi andmeil tegeleb Hispaanias elava Reinsalu firma kuurordi arendamisega Marokos ning on ostnud saare Brasiilias Baya de Santose lahes, kuhu plaanib jõukatele inimestele terve puhkuslinnaku ehitada. Kahe projekti müügihind küündib ligi 20 miljardi kroonini.

Hiljuti müüs ärimees oma kasiinoäri Kristiine Kasiino 250 miljoni krooni eest Olympicule.

Reinsalu on ka Euroopa prestiižse eraringraja klubi Ascar liige. Enda sõnul on autod ja võidusõit teda juba lapsest saadik huvitanud.