Eelmisel nädalal tunnustas rahvusvaheline investorsuhete ajakiri IR Magazine Euroopa kõige paremaid investorsuhteid omavaid ettevõtteid, teatas Tallinna Vesi.

AS-i Tallinna Vesi finantsdirektor Siiri Lahe sõnul on tegemist olulise tunnustusega, kuna ettevõtte eesmärgiks on olla läbipaistav ja avatud nii oma majandustegevuses, informatsiooni avalikustamises kui ka suhtlemises erinevate sidusgruppidega.

«Vastutustundliku ettevõttena soovime olla dialoogis kõigi oma huvigruppidega ning seetõttu on meil hea meel, et meie pingutusi investorsuhete vallas märgatakse ja tunnustatakse,» ütles Lahe.

Auhinna aluseks on enam kui 500 analüütiku ja fondihalduri hinnangud selle kohta, kuidas Euroopa ettevõtted oma investorsuhteid juhivad.
Ajakirja poolt välja antav auhind IR Magazine Continental Europe Awards tunnustab Euroopa paremaid ettevõtteid investorsuhete alal juba kümnendat korda.
Rahvusvaheliste ekspertide hinnangul olid Eesti auhinna kandidaatideks neli firmat – Eesti Ehitus, Eesti Telekom, Tallinna Vesi ja Baltika Grupp, kelle seast võitjaks osutus Tallinna Vesi. Tallinna Vesi oli samas kategoorias nominentide hulgas ka eelmisel aastal, mil parimaks tunnistati Baltika.

Peaauhinna ehk Grand Prix investorsuhete alal võitis suurte ettevõtete hulgas Sakasamaa energiahiid E.ON. Lisaks leidsid äramärkimist erinevates kategooriates veel sellised tuntud ettevõtted nagu Heineken, Royal Philips Electronics, ING, Telefónica jt.