Krediidipank koos Rein Otsasoni Fondiga korraldavad juba kolmandat korda konkursi, et leida väärikad omanikud kolmele 30 000.- krooni suurusele stipendiumile, teatas pank.


Stipendiumitele saavad kandideerida nii kodu- kui välismaistes kõrgkoolides rahandus- või majanduserialasid magistri- või doktoriõppes tudeerivad üliõpilased ja teadurid, kes on kuni 35-aastased Eesti Vabariigi kodanikud.
Kandideerimiseks tuleb esitada dokumendid hiljemalt 30. aprilliks 2009.
Taotlusvorm tuleks saata fondi e-posti aadressil otsasonifond@krediidipank.ee, ülejäänud dokumendid kas e-postiga (DOC, RTF või PDF vormingus, originaaldokumendid skaneeritult) või fondi postiaadressil Narva mnt 4, Tallinn 10117.
Täpsema info vajalike dokumentide kohta leiate aadressilt http://www.krediidipank.ee/otsasonifond/konkurss.html


Eelmisel aastal said stipendiumid Triin Kask Tartu Ülikoolist, Marili Männik EBS-ist ja Margit Vaaks Tallinna Tehnikaülikoolist.


Rein Otsasoni Fond on 2006. aasta mais Krediidipanga poolt asutatud sihtasutus, mille eesmärk on heategevus ja noorte õpingute ning teaduslike uuringute toetamine. Sihtasutus toetab ettevõtmisi, millest kasvab üldisem kasu Eesti ühiskonnale ja majanduse arengule.
Stipendiumid antakse igal aastal välja seoses Krediidipanga asutaja, majandusteadlase ja sõjajärgse Eesti panga esimese president Rein Otsason sünniaastapäevaga 24. mail.