Järgneb McDonald’s pressiteade.

Pisut enam kui kuu pärast, 17. novembril avab maailma juhtiv kiirtoidurestoranide kett McDonald’s Tallinna vanalinnas Viru tänaval Eesti esimese „McCafe“ kohviku, mis peibutab kliente laia valiku kohvijookide ja magusate küpsetistega.

„McCafe“ näol on tegemist kohvikutüüpi õdusa ajaveetmiskohaga, mille sisekujunduses põimuvad sportlik modernsus ja urbanistlik disain. Lisaks erinevatele baristade valmistatud spetsiaalsetele kohvijookidele nagu espresso, latte, Americano, mocha ja frappe pakub „McCafe“ ka kakaosid ja laias valikus teesid. Jookide kõrvale saab nautida kooke, torte, muhvineid ja küpsiseid.

Viru tänava ajaloolistesse ruumidesse jääb alles ka McDonald’si restoran, mis läheb oktoobri lõpus remonti, et siis taasavada uksed koos uue „McCafe“ kohvikuga.

Esimene „McCafe“ maailmas avati 1993. aastal Austraalias, 2003. aastaks oli kohvikuketist saanud Austraalia ja Uus-Meremaa suurim. Ameerikasse jõudis „McCafe“ 2001. aastal. Tänaseks tegutseb üle maailma enam kui 13 000 „McCafe“ kohvikut, mis kõik torkavad silma maitsva ja kvaliteetse kohvi ning mugava ja stiilse sisekujunduse poolest. Esimene Baltikumi “McCafe” avati tänavu 15. mail Riias.

McDonald's on maailma juhtiv kiirtoidurestoranide kett, mis teenindab päevas ligikaudu 55 miljonit inimest. McDonald'si restorane on maailmas üle 31 000. Eestis on seitse McDonald’si restorani, kus töötab 490 inimest. Esimene McDonald’si restoran avati Eestis 29. aprillil 1995. aastal Viru tänaval, kus peatselt avab oma uksed ka esimene McCafe.