Lux Express Estonia juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul loobutakse Eurolinesi kaubamärgist, kuna selle kasutamine oli seotud pigem ülipikkade bussiliinidega Euroopasse, mis tänastes tingimustes enam ei toimi, teatas ettevõte. „Me ei soovi konkureerida lennutranspordiga ja keskendume hetkel peamiselt Riia, Vilniuse ja Peterburi liinibussiühendusele,“ selgitas Saarpuu.

Lux Expressi kõrvale tuuakse turule Baltikumi esimene odavbussitoode Saarpuu sõnul seetõttu, et Lux Expressi liinidel on keskmine pileti hind tõusnud umbes 6-7%.

Saarpuu hinnangul toimub peamine bussiliikluse areng Riia ja Peterburi suunal. „Meie hinnangul võib bussiliikluse turg jõuda aastal 2013 umbes veerand miljoni reisijani, millest 70 000 reisijat võiks olla Simple Expressi kasutajad,“ rääkis Saarpuu.

Simple Express alustab sõite 1. juunil kolm korda päevas igapäevaste väljumistega Tallinn – Riia liinil ja alates 15. juunist üks kord päevas Tartu – Riia liinil. Kõigile väljumistele on võimalik osta ka otsepilet Riia lennujaama. Simple Expressi pilet hakkab olema tavapiletist keskmiselt 40% soodsam. Näiteks Tallinnast Riiga on võimalik sõita 165 krooniga.