Endine Vene suure jaemüügiketi O’Key osanik, kes ajab Ukrainas kahtlast kinnisvaraäri, oleks vastatud veel tunamullu. Aasta eest aga sai Eesti laiem avalikkus teada, et Teder on kogu aeg olnud O’Key osanik. Möödunud sügisel viis ta ettevõtte börsile, saades nii 3-4 miljardit krooni. Tänu sellele faktile pole Teder enam n-ö salajane euromiljonär, vaid on ülekaalukalt Eesti rikkaim ärimees. Äripäev arvutas tema vara väärtuseks 383,5 miljonit eurot, kuid ta ise väidab, et see summa on veelgi suurem.

Teder on esimene Äripäeva Rikaste TOPi võitja, kelle rikkus on tulnud supermarketitest. Eestis ehitas ta 90ndatel Tallinna Rocca al Mare kaubanduskeskuse, Sikupilli kaubanduskeskuse ja tööstuspargi Peterburi maantee äärde. Pärast seda suundus ta 2001. aastal Venemaale, et sealsete partneritega kaubanduskett O’Key üles ehitada. Viimasel ajal on ta oma nišši kitsendanud ja tegeleb peaasjalikult kaubanduskinnisvaraga.

Kui vaadata Eesti viimase kümne aasta rikkamaid, on harilikult tegu töösturite, ehitusfirma omanike, kinnisvaravahendajate, meelelahutusärimeeste ja transpordiettevõtjatega.
Tänavu mahub edetabelisse 113 ettevõtjat, kelle rikkus tuleb kaubandusest. Edukaim uustulnuk Rikaste TOPis on samuti kaubandusgigant, Maxima keti suurosanik Nerijus Numavicius. Teda peetakse Balti rikkamaiks inimeseks, kuid Eestis asuvaid ettevõtteid aluseks võttes prantsatas ta rikaste edetabelis kohe 30. kohale. Muide, nii Numaviciusel kui ka Tederil on eeldused jõuda ka Forbesi maailma dollarimiljardäride edetabelisse. Välismaine Maxima sunnib siinseid kaupmehi pingutama. Ka Grossi kaupluste omanik Oleg Gross (27. koht) nimetas just Maximat oma suurimaks konkurendiks.