Eelmise aasta alguses tegime Ärilehele täiesti uue kuue. Vana roosa paberivärv asendus särava valgega, leht hakkas ilmuma kord kuus, see läks mahukamaks, lood muutusid pikemaks ja põhjalikumaks, väljaannet sai eraldi tellida ning see hakkas levima ka üksikmüügis. Ja muidugi Ärilehe täiesti ainulaadne kujundus, mille selgrooks joonistused ning graafikud, eristudes nõnda kõigist teistest väljaannetest.

Nüüd oleme teinud järjekordse uuenduse – Ärileht ilmub sellest nädalast ka eraldi digitaalse väljaandena, mis on tutvumisperioodil tasuta kättesaadav. Lugemiseks sobib nii tahvelarvuti kui ka tavaarvuti. Selleks on tarvis lihtsalt sisse logida aadressil ajaleht.epl.ee.
Majandusteemad on aina olulisemaks muutunud ja kõigile krae vahele roninud. Aina rohkem inimesi puutub vahetult majandusprotsesside ja -muutustega kokku. See on üks põhjus, miks Ärilehte ka imelises elektroonilises maailmas rahva ette tuua. Ärileht ei ole ettevõtte- ega juhikeskne, vaid laiemalt majanduse vastu huvi tundva inimese leht. Ärileht selgitab, näitab ja avab ägedaid suundumusi, protsesse ja taustu, selgitab sündmusi ning olukordi majanduses. Ja kõik see käib kaasas koos vägeva kujundusega, sest majandus on ju tegelikult ralli.
Digitaalne leht võimaldab toimetusel jäädvustada, pildistada, filmida, joonistada ja kommenteerida elu lihtsalt suuremas mahus, kui see paberlehes üldse võimalik on. Nii oleme ka Ärilehe digitaalsesse väljaandesse lisanud materjali ja liikumist, mis ainult seal võimalik.
2004. aastal ilmavalgust näinud Ärilehe paberväljaanne ilmub kümme korda aastas, iga kuu teisel kolmapäeval. Eesti Päevalehe äripaketi tellijad saavad Ärilehe automaatselt, leht on ka eraldi tellitav ja samuti üksikmüügis saadaval.

Digilehe lugemise võimalused:

Internetis ajaleht.epl.ee
Loo kasutajakonto ning osta Eesti Päevalehe lugemise õigus või aktiveeri lugemisõigus lugejakoodiga.
Ärilehe leiad Eesti Päevalehe riiulilt.
Kõigi võimaluste kasutamiseks on vaja internetilehitsejat Google Chrome, Mozilla Firefox 6, Internet Explorer 9 või Apple Safari. 
Apple iPadi tahvelarvuti
Laadi alla Eesti Päevalehe rakendus App Store’ist.
Ärilehe lugemiseks on vaja Eesti Päevalehe digilehe lugemisõigust. Ärilehe leiad Eesti Päevalehe riiulilt.
Android 3.0 või uuema opsüsteemiga tahvelarvuti (nt Samsung Galaxy Tab 10.1)
Laadi Eesti Päevalehe rakendus Android Marketist alla.
Ärilehe lugemiseks on vaja kehtivat Eesti Päevalehe lugemise õigust.
Üks lugemisõigus kehtib korraga kõigis kanalites, s.t sama kasutajanime ja parooliga saab sisse logida nii iPadis, Androidi rakenduses kui ka veebis.

Eesti Päevalehe paberlehe tellijad saavad lugejakoodi alusel tasuta lugeda nii Eesti Päevalehe kui ka Ärilehe digilehti. Ärilehele saavad ligipääsu kõik Eesti Päevalehe digilehe tellijad.
Digilehe tellimust saab vormistada ajaleht.epl.ee keskkonnas, paberlehe tellimiseks mine
www.epl.ee/telli.

Täpsem info ja tellimine: klienditugi@lehed.ee või tel
680 4444.