932 ruutmeetrise üldpinnaga majal on kolm korrust ning 10 tuba. Maja on ehitatud 2006 aastal ning nõuaks igakuise laenumaksena 10778 eurot. Seda juhul, kui võtta laen tervele summale, teha 20 protsendiline sissemakse ning tõmmata rist 30 aastase laenupikkuse lahtrisse.

Majaga tuleb kaasa krunt, mille suuruseks on 3500 ruutmeetrit.

City24 portaalis seisab maja kuulutuse juures reklaamtekstina pöördumine:

"See glamuurne, imepäraselt kaunis ja luksuslik elamukompleks paikneb privaatsel ja kinnisel territooriumil Kakumäe piirkonnas. Vaikne ja kena mererand jääb jalutuskäigu kaugusele.

Elamukompleksi kuulub villa (520m2), hoovimaja 392 m2 ja majandushoone valvuriruumiga 20 m2.

Kompleksi ümbritseb filligraanselt hoolitsetud iluead, kus kontrastina kodumaa mändide, kaskede, marjapõõsaste ning viljapuude ja armsate põllulille klumpide vahel kasvavad ka eksootilised bonzai põõsad ja aprikoosipuu. Lisaks on mitu terrassi, välibassein koos skulptuurse purskkaevu ja valgustusega.Terve territoorium on valgustatud.
Võiks öelda, et aed on nagu kuninglik park kus on tunda zen rahu:)

Elamukompleksis on kasutada
-3 basseini
-3 komplektset kööki (gaasi- ja elektripliit)
-9 tualettruumi
-3 vannituba
-2 garaazhi
- veini pööning ( mahutab 800 veinipudelit)
- piljardisaal baari- ja puhkenurgaga
-2 kaminasaali
-2 sauna (puu- ja elektrikerisega)
-Jaccuzi, spa
- spordisaal
- mitmed dushiruumid, garderoobid, majandusruumid
eluruumid, magamistoad jne
- lift

Lisaks on sisse ehitatud muusikasüsteemid nii sees kui välisterrassidel ning 9 televiisorit.

Maja ehituses on kasutatud ainult äärmiselt kvaliteetseid materjale. Näiteks - valgest marmorist aknalauad, mustrilised parkettpõrandad, mosaiikplaatidega kaetud hall, puidust profiiluksed, saali valged pilastrid korinthose kapiteelidega, jne. Sisekujundus on glamuurne aga samas rahulik, lihtne ja põhjendatud. Äärmiselt ekstravagantne, glamuurne luksuslik ja esinduslik - nagu tõeline loss ..... ja samas hubane, läbimõeldud ja imekaunis kodu !"

Vaata maja müügikuulutust portaalist City24!