“Maksu- ja tolliamet paikneb praegu linnas laiali üheksas erinevas hoones, mis raskendab tööd,” ütles maksu- ja tolliameti peadirektor Enriko Aav pressile saadetud teates.

„Enam kui viis aastat tagasi alanud protsess on olnud pikk ja vaevarikas – nende aastate jooksul oli paraku mitmeid tagasilööke. Olen väga rahul, et meie inimesed saavad viimaks mugavad ja kaasaegsed töötingimused. Usun, et lisaks positiivsele majanduslikule mõjule, mida ühele aadressile paigutumine kaasa toob, suureneb ameti tegevuse efektiivsus ja töötajate motivatsioon.”

Täna kirjutasid maksu- ja tolliameti peadirektor Enriko Aav, Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov ning Riigi Kinnisvara ASi juhatuse esimees Jaak Saarniit alla kahele lepingule, mille tulemusena kolib amet aadressil Lõõtsa 8 valmivasse hoonesse.

Riigi Kinnisvara võtab enda kanda nii tellija kui ka üürniku esindaja kohustused.

Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov ütles, et Targa Äri Linna on plaanis ehitada juurde veel umbes samapalju ehk kokku ca 24 000 ruutmeetrit uut büroopinda, mis tähendab järgneva kahe aasta jooksul linnaku kasvu 50 protsendi võrra ja teeb lähiaastate investeeringute mahuks üle 30 miljoni euro.