Kohaliku käibe kasv oli kokku 1,8 miljonit eurot. Logica Eesti eksport on sealjuures kasvanud rohkem kui kaks korda (1,2 miljonilt eurolt 2,6 miljonile eurole). Kiire kasvu juures on Logica Eesti kasumi marginaal 8,2 protsenti. Töötajaskond on kasvanud 27%, eelmise aasta jooksul on Logica Eesti ridadesse lisandunud 40 uut töötajat.

Rahvusvahelise Logica grupi 2011 aasta käive kasvas aastaga 3%. Logica Grupp suutis säilitada käibekasvu vaatamata üle-Euroopalisele keerukale majandusolukorrale. Grupi kogukäive oli veidi üle 4,5 miljardi euro, millest 45% moodustas infotehnoloogia püsiteenus. Töötajate üldarv oli 2011 aasta lõpuks 41 784, sealhulgas lisandus umbes 1200 töötajat (Hispaania ja Lõuna- Ameerika) tarkvaraettevõtte Gesfor omandamise järel maikuus.

Logica Eesti soovib 2012 aastal kasvada ja täiustuda, ütles Logica Eesti tegevjuht Avo Kask. "Tööd jätkub paljudele spetsialistidele, aga kiirema arengu takistuseks võib saada nende nappus. Meil on võimalik töötada huvitavate projektide juures, mis aitavad ettevõtluskeskkonnal ja ühiskonnal tervikuna uueneda. Sel aastal pühendume töötajate ja klientide rahulolu kasvatamisele," lisas Kask

Ühe näitena põnevatest projektidest on Logica Eesti poolt Häirekeskusele loodav tarkvara, mis on osa Eesti-Šveitsi koostööprogrammist rahastatavast projektist "Looduskatastroofide ärahoidmine ja ohjamine - Häirekeskuste side- ja infotehnoloogiasüsteemide arendamine" ehk GIS-112. Loodava GIS-112 tarkvaraga täiendatakse Häirekeskuses kasutusel olevat infosüsteemi eesmärgiga kiirendada hädaabiteadete töötlemist ja abi kohale jõudmist.

Logica on ligi 42 000 töötajaga 45 riigis tegutsev, üle 40- aastase kogemusega ja pea 4.5 miljardi euro suuruse aastakäibega rahvusvaheline äri- ja infotehnoloogiateenuste ettevõte.