Tegemist on aktsiaseltsi ärinime muutumisega, millega ei kaasne muudatusi äriühingu igapäevases tegevuses. Nii teenindusjaamades kui ka äriklientidele suunatud tegevuses jätkab äriühing Statoili kaubamärgi kasutamist, teatas Statoil Fuel & Retail Eesti.

"Kuigi Eesti Statoil kuulub juba ligi poolteist aastat Skandinaavia juhtivasse jaemüügikontserni Statoil Fuel & Retail ASA, mis 2010. aasta oktoobris eraldus globaalsest energiakontsernist Statoil ASA, siis endiselt aetakse neid kahte ettevõtet omavahel segi.

Ettevõtte nimemuudatuse üks eesmärkidest ongi ka laiemas avalikkuses luua selgem seos Skandinaavia juhtiva mootorikütuste jaemüügikontserniga Statoil Fuel & Retail ASA, mis lisaks Eestile tegutseb veel seitsmes Euroopa riigis,“ ütles Statoil Fuel & Retail Eesti juhatuse liige Paavo Siimann.

Kõigis kaheksas riigis jätkatakse Statoili kaubamärgi kasutamist nii teenindusjaamades kui äriklientidele suunatud tegevuses.

„Tegemist on ettevõtte juriidilise nime muutumisega, millega ei kaasne sisulisi muudatusi igapäevases tegevuses - kõik senised lepingud ja neist tulenevad õigused ning kohustused jäävad kehtima. Pangaarvelduste tegemistel tuleb aga nüüdsest kasutada uut nime ehk Statoil Fuel & Retail Eesti. Kõik ettevõtte kontaktid ja e-posti aadressid jäävad samuti endiseks,“ sõnas Siimann.