TestiJulgelt.ee on eelmise aasta oktoobris käivitatud ainulaadne veebiportaal, mille idee on terves maailmas esmakordne. Nimelt saab TestiJulgelt.ee abil iga inimene tellida endale proovimiseks koju erinevaid tootenäidiseid, et teha kaalutletud valik koduses keskkonnas ja jagada oma arvamust. Tootenäidiste valik on lai. Pakkumisel on olnud tootenäidiseid alates toiduainetest ja kosmeetikast kuni puhastusvahenditeni ja nii edasi.

Tänu loodud portaalile saab inimene teha eelvaliku juba kodus ja seejärel langetada paremini läbi mõeldud ostuotsuse. Ühesõnaga - lihtsam, kiirem, odavam!

TestiJulgelt.ee on kasulik nii tarbijatele kui tootjatele. Tänaseks on end registreerinud juba mitu tuhat inimest ja kokku on testitud rohkem kui 11 000 tootenäidist. Tootjatele on väga oluline tagasiside toodete kohta, et tulla vastu tarbija soovidele ja ettepanekutele.

„Idee tohutut potentsiaali näitab ka positiivne tagasiside firmadelt, kellega oleme koostööd teinud“, ütleb üks firma asutajatest, Kaisa-Triin Karu.

Oma tooteid on TestiJulgelt.ee –s esitlenud näiteks Nestle, Santa Maria, Nivea ja mitmed teised kliendisõbralikud tootjad.