RSA Grupi juhatuse esimees Simon Lee ütles: „Usume, et meie erinevate ärisuundade portfell nii arenenud kui ka arenevatel turgudel on unikaalse konkurentsivõimega ning meile teeb rõõmu, et seda vaadet toetab ka S&P.“

„Reitingu tõstmine näitab RSA tugevat kapitaliseeritust ning tegevuse tulemuslikkust, mida toetab ettevõtte korralik riskijuhtimine. Samadest põhimõtetest lähtub Eestis viimase aasta jooksul jõudsalt kasvanud RSA Kindlustus,“ ütles RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp, teatas ettevõte.

RSA Gruppi kuuluv RSA Kindlustus tegutseb Eestis Codan Forsikring A/S Eesti filiaalina, kasutades RSA kaubamärki. Codan Forsikring A/S on Taani kahjukindlustusselts, mis kuulub rahvusvahelisse RSA kindlustusgruppi. RSA kindlustusgrupp on Baltikumis turuliider, tegutsedes Lätis Balta ja Leedus Lietuvos Draudimase nime all.

Alates mullu kevadest teeb RSA Kindlustus varakindlustustoodete pakkumisel koostööd SEB Pangaga. Aasta lõpu seisuga oli RSA Kindlustuse turuosa Eesti kahjukindlustusturul 5,6 protsenti, millega ettevõte asus kuuendal kohal. Eelmisel aastal oli RSA Kindlustuse müügikäive kokku 12,1 miljonit eurot, mis oli 66 protsenti rohkem kui 2010. aastal.