"Hipodroomi lähedal vaatasin juhuslikult taksomeetrit (tipptundi ei olnud ja liiklus oli hõre), arve oli juba üle 100 krooni. Tellisin aja kokkuhoiu mõttes ametisõitudeks kesklinna ja vanalinna tihti takso ja seetõttu teadsin, kui palju raha kulub taksosõidu peale.

Küsisin taksojuhilt, kas ta ootas mind kaua. Tema vastas, et ei. Küsisin, et kas see summa sisaldab ka ooteaega. Tema vastas, et ei sisalda. Kui küsisin, miks siis see summa juba sõidu algul nii suur on, siis ehmatas ta ära ja sulges taksomeetri.

Küsisin, et miks te taksomeetri sulgesite, sest vajan selle sõidu eest arvet. Tema pani seejärel uuesti taksomeetri tööle ja ütles, et ta saab mulle arve anda.

Kui Jõe tänavale jõudsime, oli arve pisut alla 100 krooni ja ta küsis, et kui palju ma maksta soovin. Ütlesin, et minul on see ametisõit ja maksan nii palju, kui arve ette näeb. Andsin temale 100 krooni, sain arve ja raha tagasi ei soovinud.

Enne, kui ma taksost väljuma hakkasin, püüdis ta mind teiste taksojuhtide abiga piinlikku olukorda panna, küsides taksoraadio teel teistelt juhtidelt, et kui palju peaks minu taksosõit maksma. Kahjuks enam ei mäleta, kuidas ta täpselt küsis, aga keegi taksojuhtidest ütles minu kohta, et SEE sõidab vist jalgrattaga. Mina vastasin seepeale, et kahjuks maasturiga ja lahkusin taksost.
Minu maastur jäi tol korral mind parklasse ootama, sest parkimiskohti oli Jõe tänava piirkonnas raske leida. Pärast seda ma Tulikast enam taksot tellinud pole."