See uue põlvkonna ettevõtjate järjest suurenev mitmes suhtluskanalis turundamine on ülemaailmse tööruumide pakkuja Reguse üks uusimaid leide uuringus, mis hõlmas rohkem kui 16 000 ärijuhti kõikjal maailmas.

Vahetu suhtlemise abil turundamine on endiselt olulisim meetod, hoolimata 10% langusest eelmise küsitlusperioodiga võrreldes. Uuringus paistab silma ärisuhtlusvõrgustike (näiteks BranchOut, Viadeo ja Xing) järjest suurem tähtsus, mida näitab ka kasvav kasutajate arv ? LinkedInil on juba rohkem kui 135 miljonit liiget.[1]

Uue põlvkonna olulisimaid ärivahendeid:

- 54% Balti riikides vastanutest peavad ka võrgureklaami järgmisel kolmel aastal üheks olulisimaks uute klientide leidmise viisiks ? eelmisel kolmel aastal pidas seda oluliseks vaid 46%.

- Klientide leidmiseks peetakse oluliseks ka heade tutvustega müügitöötajate palkamist (52%) ja avalikke esinemisi olulistel sündmustel (32%).

- Kogu maailmas usub 71% väikeettevõtetest, kuid vaid 61% suurettevõtetest, et vahetu suhtlemine on järgmisel kolmel aastal klientide leidmiseks olulisim.

- Tavalist reklaami, otseturundust ja telefonimüüki pidas oluliseks vaid väike osa vastanutest.

Regus avaldas uuringu tulemused, avalikustades kohandatud võrgukaubandusplatvormi BusinessLink, millega sajad tuhanded kliendid saavad tooteid ja teenuseid osta ning müüa ja suhelda Reguse võrgu kaudu teiste ettevõtetega. BusinessLink hõlmab Reguse ülemaailmse kliendiportaali myregus.com kaudu juurdepääsetavat veebisaiti ja kõikjal maailmas toimuvaid ärisuhtlussündmusi. BusinessLinki veebilehe kasutajad saavad sirvida 95 riigis Reguse tööruume kasutavate sadade tuhandete ettevõtete pakkumisi või nõuda soovi korral kindlaid tooteid või teenuseid.

Reguse piirkondlik asepresident Olivier de Lavalette ütles: ?Ärisuhtlusvõrgustike kasv tähendab, et neist on praeguseks saanud sama oluline klientide leidmise vahend kui vahetu suhtlemine. Kliendid on meile juba aastaid rääkinud, et võimalus teiste Regust kasutavate ettevõtetega suhelda on oluline lisaväärtus. Meil on hea meel nende soovidele vastu tulla ja käivitada BusinessLink, millest saab kiirelt üks maailma suurimaid ainult kutsega juurdepääsetavaid äriportaale. Ainult Reguse büroo- ja virtuaalbürooklientidele juurdepääsetav BusinessLink toob kogu maailma turu iga ettevõtte käeulatusse.