Gjensidige Baltic on Gjensidige grupi ettevõte, mis on esindatud nii Lätis, Leedus kui ka Eestis alates 2006. aastast, mil selle juhatuse esinaiseks kinnitati Dace Dābola.

“Dace Dābola ning teised kompetentsed ettevõtte töötajad on arendanud Gjensidige hästi tuntuks kaubamärgiks Baltikumis. Praegu soovib Gjensidige kinnistada oma positsioone Baltikumis ning moodustada samaväärse juhtimissüsteemi, mis oleks ühtne kõigi Gjensidige grupi ettevõtete jaoks. Koos nende oluliste muudatustega on mõistetavad ka muutused juhtimises. Kasutades võimalust, soovin tänada Dace Dābolat tema panuse eest ettevõtte arengusse ning soovida talle edu edaspidiseks,“ ütles Gjensidige Balticjuhatuse esimees Kim Rud Petersen.

Hetkel luuakse ettevõttes uut juhtimisstruktuuri. Uues struktuuris on loodud uus amet – tegevjuht (CEO), kes edaspidi juhib vastavalt juhatuse otsustele ettevõtet koos kohaliku juhtimisgrupiga, olles igapäevases tegevuses tihedas koostöös emaettevõttega.

Senini täitis Aleksandrs Rjabovs nii juhatuse liikme kui ka juriidilise ja kahjukäsitluse osakonna juhataja ametikohustusi.

“Me usume, et Balti regioonis on vaja sellist tugevat tegijat kindlustusalal nagu Gjensidige. Me soovime areneda väljaspool Norrat ning Baltikum omab olulist rolli meie strateegias,” tunnistab Kim Rud Petersen.

“Ma olen veendunud, et meie erinevad teadmised aitavad meie positsioone kindlustusturul kindlustada ja muuta koos Gjensidige Baltic töötajatega ettevõtte tegevust selliselt, et me saaksime tulevikus pakkuda klientidele konkurentsivõimelisi hindu ja kõrgetasemelist klienditeenindust,” räägib Aleksandrs Rjabovs.