Loe, millised olid peamised ettekirjutuste põhjused:

* Puudused enesekontrollisüsteemis 19%

* Puudused seoses hügieeniga 23%

* Toidu mittenõuetekohane käitlemine 16%

* Töötajate puudulikud hügieeniteadmised/ rakendamine/tervisetõendi puudumine 11%

* Kasutatava joogivee mittenõuetekohasus või selle tõenduse puudumine 4%

* Pakendamise või pakkematerjalide mittenõuetekohasus 4%

* Puudused kahjuritõrjeplaanis või selle toimimises 2%

* Puudused jäätmekäitlusplaanis või selle toimimises 1%

* Puudused loomsete kõrvalsaaduste käitlemisel 1%

* Toidu jälgitavuse mitte tagamine 8%

* Puudused laboratoorsete analüüside kavas/kava täitmises/proovide tulemustes 5%

* Mittenõuetekohane toidu märgistus 6%