Brändiliising erineb tavalisest finantseerimisest paindlikumate liisingutingimuste ning vormistamismugavuse poolest.

„Soovime, et meie kliendid saaksid endale uue või kasutatud Peugeot’ sõiduki soetada võimalikult mugavalt. Kuna ostjate vajadused on erinevad, pakume Peugeot Liisingut nii sõiduautode kui ka tarbesõidukite soetamiseks ja seda võimalust saavad kasutada nii era- kui ka juriidilised isikud. Oleme veendunud, et tänu Peugeot’ Liisingule suudame pakkuda paindlikke lahendusi, mis on personaalsed ja vastavad just konkreetse kliendi vajadustele,” selgitas KW Bruun Baltic OÜ tegevjuht Rasmus Tali.

„Töötasime koostöös KW Bruun Balic OÜ’ga Peugeot Liisingu välja selleks, et teha sõiduki ostmine kliendile hästi lihtsaks. Klient saab oma aega kokku hoida, valides välja talle sobiva finantseerimislahenduse ja vormistades liisingulepingu lähimas Peugeot’ edasimüüja esinduses,” lisas SEB Liisingu juht Ainar Leppänen.

Üks Peugeot Liisingu oluline osa on ka programm, mis võimaldab kliendil vahetada olemasoleva sõiduki uue Peugeot’ sõiduki vastu.

Peugeot Liising võimaldab finantseerida sõiduautode ja kaubikute ostu nii kapitali- kui ka kasutusrendiga. Liisinguperioodi maksimaalne pikkus on 72 kuud. Peugeot Liisingu lepingut saab sõlmida kõikides Peugeot’ ametlikes esindustes.