Kairi Kurisoo liitus Alvin Rödl & Partner Advokaadibürooga 2010. aastal ning ta juhib advokaadibüroo äri- ja lepinguõiguse töögruppi tööd.

Kairi Kurisoo on tunnustatud intellektuaalomandi ja infotehnoloogia õigusvaldkonna spetsialist, samuti on tal pikaajaline kogemus äriühingute ühinemis- ja omandamistehingute nõustamises.

Kairi on Eesti Advokatuuri ning Intellektuaalomandi Kaitse Rahvusvahelise Assotsiatsiooni (AIPPI) Eesti Rahvusliku Töörühma liige.

„Kairi oma rikkaliku kogemuse, professionaalsuse ja suure pühendumusega on suurepärane kolleeg ja meeskonnaliige ning ta on andnud advokaadibüroo arengule olulise panuse,“ kommenteeris büroo vanempartner Ain Alvin.

Kairi Kurisoo partneriks nimetamisega suurenes Advokaadibüroo Alvin Rödl & Partner aktiivsete partnerite arv neljale - lisaks Kairi Kurisoole ja vanempartner Ain Alvinile on partneriteks ka Toomas Tamme ja Triin Biesinger-Jussmann.

Alvin Rödl & Partner Advokaadibüroo on oma kahekümneaastase kogemusega üks Eesti vanimaid advokaadibüroosid. Büroo Tallinna ja Jõhvi kontorites töötab täna 20 advokaati ja juristi, kes nõustavad kliente kõigis peamistes õigusvaldkondades.

Alates 2005. aastast kasutab advokaadibüroo oma teenuste osutamisel kauaaegse koostööpartneri, Euroopa suurima erinevaid ärinõustamisteenuseid pakkuva korporatsiooni Rödl & Partner kaubamärki.

Koostöös Rödl & Partner spetsialistide rahvusvahelise võrgustikuga pakub büroo kõrge kvaliteediga advokaaditeenust 39 erinevas riigis üle kogu maailma.