Estonian Airi ärianalüütik Sven Kukemelk ütles, et hetkel on lennukompanii müünud 30 protsenti tänavustest Tbilisi lendude piletitest ja odava klassi pileteid võib olla juba raske saada, vahendas BNS.

Kukemelki sõnul on lennuliini edukal käivitamisel võimalik, et Tbilisi suunal hakkavad lennud sinna ja tagasi toimuma tulevikus kaks korda päevas. "Tallinn võiks olla kiireim ühendus Euroopa erinevatesse punktidesse Gruusia ärireisijatele ja Euroopast lennates ahvatlev turismisihtkoht," rääkis Kukemelk esmaspäeval ajakirjanikele.

Estonian Airi president Tero Taskila ütles esmaspäeval, et uue suuna edu on veel raske prognoosida, kuid näitajad on head. "Roose ja vikerkaari ei saa veel lubada," lisas Taskila.

Taskila sõnul on Tbilisi suuna käivitamine üks osa lennufirma uuest strateegiast, et arendada välja toimiv lennuvõrgustik üle kogu Euroopa. "Lisasime oma lennuplaani Tbilisi, kuna sealsed äriinimesed soovisid seda ja edaspidi võib Tallinnast kujuneda oluline vahepeatus Brüsselisse, Kopenhaagenisse või Amsterdami edasilendamisel," selgitas Taskila.

Estonian Air lendab Tallinna ja Tbilisi vahel neljal päeval nädalas: esmaspäeval, kolmapäeval, reedel ja pühapäeval.