Volga restoran serveeris gurmeelennul kolmekäigulist lõunat. Lennul Londonisse oli eelroaks suitsutatud angerjas parmesanikorvikeses, lisandiks värske salat ürdiõliga. Pearoaks serveeriti küüliku-kanamaksahautist, mille kõrvale pakuti kartulipüreega täidetud kaalika-porgandirulli. Magustoiduks oli karamellistatud mannavorm maasika-rabarberikisselliga, teatas Estonian Air.

Tagasilennul Tallinna sai maitsta koha brüleekreemi siiamarja ja suitsusuhkruga värske salati padjal. Põhiroaks oli peekonisse mähitud veisemaks punapeedi-confit’ga ja trühvlirisotoga. Magusroaks oli astelpaju-toorjuustukook punase sõstraga.

“Volga restoran on üks Tartu linna sümbolitest ja me oleme uhked, et see tippklassi restoran esitleb oma roogasid meie lennukite pardal terve aprillikuu vältel. Rahvusliku lennufirmana väärtustame seda, et nende toitude valmistamisel on kasutatud eestimaist toorainet, “ ütles Martin Lember, Estonian Airi lennurestorani projektijuht.

Estonian Airi aastapikkuse restoraniprojekti eesmärk on tutvustada Eesti restoranide kõrget taset nii eestlastele kui ka Eestit külastavatele välismaalastele. Estonian Air loodab sellega muuta lennureisi klientidele meeldejäävaks, pakkuda maitseelamusi, rikastada menüüd ja tutvustada Eesti kokkade toiduvalmistamise vaatenurki nii maitsete kui ka toorainete poolest.