Ligi pool hüvitistest maksti välja kaskokindlustuse raames, järgnesid liiklus- ja kodukindlustuse hüvitised 279 000 ja 216 000 euroga, teatas ettevõte.

Võrreldes veebruariga kasvas märtsi üldine hüvitiste tase kolmandiku võrra (32%). Eelmise kuu võrdluses suurenesid väljamaksed reisi- ja kodukindlustuse osas poole, liiklus- ja kaskokindlustuse osas aga kolmandiku võrra. Võrreldes 2011. aasta märtsiga on nii kahjuhüvitiste üldine tase kui ka kogutud kindlustusmaksed portfellis alanenud.

Seesam Kindlustuse kahjukäsitluse osakonna juhataja Ly Jõhviku sõnul oli kaskokindlustuse väljamaksete suurenemine seotud vedukautodega toimunud liiklusõnnetustega. Selliseid kahjusid esines seitsmel korral, hüvitised küündisid 172 000 euroni. Enamasti väljaspool Eestit toimunud kahjude põhjuseks oli eelkõige kokkupõrge teise sõidukiga või teelt väljasõit kokkupõrke vältimiseks.
Ligi pool kodukindlustuse hüvitistest (46%) ehk 99 000 eurot maksti välja tulekahju tagajärgede katteks. Kuigi arvuliselt olid ülekaalus vee põhjustatud kahjujuhtumid, on tule tekitatud kahju enamasti ulatuslikum.