Lihula Tarbijate Ühistu esimehe Arvo Miilmetsa sõnul ei rahuldanud enam kaks väiksemat A ja O kauplust Virtsu elanike ega Virtsut külastavate inimeste ostuvajadusi.

„Vajadus suurema ja rikkalikuma kaubavalikuga kaupluse järele oli suur. Kuna Virtsu on tuntud kui oluline sadamapiirkond ning värav Saaremaale, siis loodame kujuneda meeldivaks ostukohaks nii kohalikele elanikele kui ka Saaremaad külastavatele inimestele,“ ütles Miilmets.

Uues Virtsu Konsumis on kokku 500 ruutmeetrit pinda, millest müügipind moodustab 320 ruutmeetrit. Virtsu Konsum asub aadressil Tallinna mnt 13, annab tööd 7 inimesele ning on avatud iga päev kella 8-20ni.

Lihula Tarbijate Ühistu avab Virtsu Konsumi neljapäeval, 19. aprillil kell 11. Koos Virtsu kauplusega kannab Konsumi kaubamärki kokku 73 kauplust üle Eesti. Virtsu kauplust haldav Lihula Tarbijate Ühistu on ETK Grupi liige.

Eesti kapitalil põhinev Eesti Tarbijateühistute Keskühistu (ETK) asutati 1917. aastal. ETK-le kuuluvad Maksimarketi, Konsumi, A ja O, E-Ehituskeskuse, Säästu, Meieri ja Säästukaardi kaubamärgid. ETK gruppi kuulub 19 tarbijateühistut üle Eesti, kokku 358 müügiüksusega.