„Piletite eelmüügi kahekordistumine annab tunnistust reisijate ja partnerite kindlustunde ja usalduse kasvust. Lisandunud lennusagedused ja uued sihtkohad on aidanud meil koduturgu kasvatada ning meie nähtavust rahvusvahelisel turul märgatavalt suurendada. Sellest julgustust saades, on meie eesmärk suurendada reisijate arvu sel aastal kaheksasaja viiekümne tuhandeni,“ märkis Estonian Airi müügidirektor Enn Lamp.

Lähenevaks suveks on lennupileteid ostetud kõige rohkem Pariisi, Moskvasse, Kiievisse ja Peterburi. Uutest liinidest on kõige populaarsemad Viin ja Hannover.

Ka Estonian Airi suvesihtkohad Nizza ja Veneetsia on väga hästi vastu võetud.

Estonian Air pakub ärireisijatele ja turistidele otselende Tallinnast 24 sihtkohta Euroopas, Skandinaavias ja SRÜ riikides. Lennufirma on viimastel kuudel suurendanud lennusagedusi Kopenhaageni, Amsterdami, Brüsseli, Oslo, Moskva, Peterburi ja Kiievi liinidel ning avanud mitmeid uusi sihtkohti nagu Helsingi, Riia, Viin, Hannover, Thbilisi, Trondheim, Joensuu, Jyväskylä ning Kajaani.

Estonian Airi ühe suuna piletihinnad algavad 39,90 eurost ostes pileti lennufirma kodulehelt www.estonian-air.com. Hind sisaldab kõiki makse ja traditsioonilisi teenuseid: üks äraantav pagas (kuni 23 kg), salongi kaasavõetav käsipagas (kuni 8kg), suupiste ja joogid ning lühematel (kuni ühetunnistel) regulaarlendudel vaid joogid.