„Grill-lihade ja šašlõkkide müük näitab kasvutrendi ning seda arvestades tõime valikusse juurde viis uut grill-liha.

Meie maitsemeistrid on toiduelamuste otsijaile välja pakkunud eestimaisest sealihast valmistatud Maks & Mooritsa vürtsika mustsõstra barbeque grill-liha ning Maks & Mooritsa õlle grill-liha humala-linnase marinaadis, millel on õrn pähkline järelmaitse.

Maks & Mooritsa barbeque ribiliha magusvürtsikas marinaadis on eriti mahlakas suutäis,“ ütles Atria Eesti müügi- ja turundusdirektor Margus Masing Atria teates.

„Kaukaasiapärast maitseelamust pakub sea taisest abalihast suurte sibulatükkidega Maks & Mooritsa tomati-sibulašašlõkk, millel on mõnus värske tomatine järelmaitse,“ ütles Masing.

„Naturaalses lambasooles toorvorstid on Eestis väga populaarsed ning seetõttu oleme valikusse lisanud neli uut mahlast lambasooles toorvorsti. Näiteks Maks & Mooritsa vürtsikas Chorizo toorvorst on kõrge lihasisaldusega ning maitsestatud paprika ja tulise tšillipipraga. Mahedama maitse eelistajatele pakume uudset Wõro tilli-jogurti toorvorsti,“ sõnas Masing.

Maks & Mooritsa tehislike e-ainete ja allergeenivaba Jussi sarja on lisandunud eelküpsetatud Jussi grillpihv, mille valmistamiseks piisab paarist minutist.

Lisaks Jussi grillpihvile on uudistootena müügil ka grillpihv juustuga. Mõlemad sobivad hästi nii grillimiseks kui ka burgeri vahele.

Uute grillvorstide hulgast leiab näiteks Maks & Mooritsa kõrge lihasisaldusega kabanossi, mis sobib hästi ka hot-dogi täidiseks.