"Minu ja SEB vahelise koostöövormi muutumise tingis eelkõige see, et ma tüdisin sellest ilmarahva ees tantsimisest ära. Eks eluspüsimiseks tuleb seda ka edaspidi mingil määral teha, aga üle päeva siin konnatiigis millegi kohta midagi arvata on ikka liig mis liig," vastas Pajula küsimusele, millega ta hetkel tegeleb, vahendas aripaev.ee.

Veel tänavu märtsi alguses avaldas Pajula oma järjekordse terava ja valusa majanduskommentaari, kus märkis, et Eesti peab kolme-nelja aasta perspektiivis olema valmis majanduskeskkonna järsuks halvenemiseks.

Vaevalt kuu aega hiljem teatas SEB, et  2. aprillist alustab panga makroanalüütikuna taas Ruta Arumäe ning Hardo Pajula jääb SEBga seotuks, kuid keskendub enam tööle klientidega. SEB juhatuse liige ja ettevõtete panganduse valdkonna juht Allan Parik märkis toona, et Pajula keskendub lisaväärtuse pakkumisele kliendikohtumiste kaudu.

Läheb veel kuu aega edasi ja Hardo Pajula e-posti aadressilt tuleb paarile küsimusele vastuse asemel hoopis tagasi teade, et aadress pole enam kasutuses.