Panga nõukogu esimees Alexandr Rechytsky sõnul kajastab uus panga nimetus nõukogu ja tegevjuhtkonna visiooni ja strateegilisi plaane.

Verso tähendab ladina keeles edasiliikumist. See peegeldab meie püüdlust täiuslikkuse poole ja suunda jõuda uute kõrgusteni koos meie klientidega. Panga filosoofia aluseks on usaldus ja usaldusväärsus, kliendikesksus ja tähelepanu detailidele," rääkis Rechytsky.

"Kõik need omandused saavad esile tõstetud tänu Eesti ja Ukraina kolleegide koostööle ja kogemuste sünergiale. Me ei taha ega saa olla kõige suuremad, aga me saame pakkuda mitmeid teenuseid ja tooteid just oma klientide huvidest lähtuvalt. Meie pank peab olema paindlik ja kliendikeskne ning kõrgetele standarditele vastav finantsasutus,“ ütles Retchytsky.

Rääkides strateegilistest plaanidest, mainis panga juhatuse esimees Riho Rasmanni panga kavatsust jätkata edasi nišipangana. „Pakume klientidele just sellise teenustepaketi mis kõige paremini kajastab nende pidevalt muutuvaid ja arenevaid vajadusi. Meie eesmärgiks on paindlikke ja kõrgekvaliteetsete teenuste pakkumine korporatiivklientidele ja suurematele eraklientidele. Panga nimevahetus on üks osa omanikuvahetusest tulenevatest muudatustest,“ ütles Rasmann.

Versobanki lõplik brändimuutus realiseerub juuni keskpaigaks. Selleks ajaks vahetatakse välja kogu panga sümboolika.

Märtsi lõpus omandas Ukraina tööstusettevõte Ukrselhosprom 70,5427 protsenti seni Marfin Popular Bank Public Co Ltd omanduses olnud MARFIN PANK EESTI AS aktsiatest. Tehingu toimumiseks andis loa Eesti Finantsinspektsioon. Tehingu toimumist nõustasid Raidla Lejins & Norcous (Eesti) partnerite Raino Paroni ja Sven Papp’i juhtimisel.

Ukrselhosprom kuulub Ukraina tööstuskonsortsiumi Alef, mis koosneb üle kahekümnest ettevõttest, mille hulgas on ka pank, kindlustusfirma ja varahaldusettevõte. Alefisse kuuluvate ettevõtete omanikeks on Ukraina kodanikud - kontrollivat osalust omav Vadym Iermolaiev ning vähemusosalust omav Stanislav Vilenskyy.