Sama tehinguga omandas Corpore enamusosaluse Kristi Liiva poolt koos partneritega asutatud kommunikatsiooni-büroos JL&P, mis jätkab senise tegevjuhi Karita Salli juhtimisel klientide nõustamist iseseisva meeskonnana JL&P kaubamärgi all Corpore ettevõtete grupis, teatas corpore.

1995. aastast Eesti suhtekorraldusturul tegutsenud Meelis Kubits jätkab Corpore nõukogu esimehe ja konsultandina Corpore klientide nõustamist.

Corpore nõukokku hakkab kuuluma lisaks senistele liikmetele Allar Tanklerile ja Dainis Hirvele veel Corpore konsultant Janno Toots.

Corpore nõukogu esimehe Meelis Kubitsa sõnul säilitavad mõlemad ettevõtted iseseisvuse ja senised väärtused.

„Otsustasime ühendada osalused, et luua sünergiat eelkõige administratiivsetes küsimustes ning saada juurde jõudu edasiseks kasvuks kommunikatsiooniteenuste turul. Ettevõtted keskenduvad oma tuumikkompetentsidele – Corpore jaoks on see eelkõige korporatiivkommunikatsioon, ning JL&P puhul brändi- ja muutuste juhtimise kommunikatsioon. Klientide jaoks tehing mingeid muudatusi kaasa ei too,“ ütles Kubits.

“Eesti suhtekorraldusturg on killustunud kümnete väikeste agentuuride vahel, mistõttu tipptasemel mitmekesise teenuse pakkumiseks on konsolideerumine hädavajalik. Jõudude ühendamine Corporega loob ressursi teenuseportfelli süvitsi arendamiseks, uute teenuseliikidega turuletulekuks ja mahukate rahvusvaheliste kliendiprojektide teenindamiseks,” ütles Liiva.

Paralleelselt andis kevadel JL&P teine osanik Aimar Jugaste vastavalt ettevõtte asutamisel tehtud kokkuleppele oma vähemusosaluse üle Artur Jugastele, kes jätkab JL&P vähemusosanikuna.