„Tänaseks on ehitatud ligi 350 käsitöö palkmaja, lisandunud on Eesti, Rootsi ja Prantsusmaa turg. Eksootilisemad tarned on olnud Ameerika Ühendriikidesse, Venemaale ja Martinique’i saarele Kariibi meres.“

Prangli sõnul on ettevõttel lähitulevikus plaanis jätkata oma põhitoote müümist Norra puhkemajade turul, aga ka uutel ja alles arenevatel turgudel nagu Rootsi, Prantsusmaa.

Hobbiton OÜ juhid näevad võimalusi ka elumajade turul - viimaste aastate tootearendusega on ettevõte kindlalt tõestanud võimalusi ehitada kvaliteetne käsitöö palkmaja madala energiakuluga hoonena.

Hobbiton OÜ asutajad ja juhid on ka täna kahe kolmandiku ulatuses ettevõtte omanikud, kolmandiku osalusega on kaasatud strateegiline Norra partner ja müügiesindaja Laftekompaniet AS.

Hobbiton OÜ on koostöös Räpina piirkonna käsitöö palkmajatootjate Saulerman OÜ ja Snekker OÜ-ga omanikuks palkmajade müügiorganisatsioonile Hobbiton Home OÜ. Hobbiton Home on Eesti edumeelseid puitmajatootjaid ühendava Eesti Puitmajaliidu ning Eesti Puitmajaklastri liige.