23.05.2012, 08:48
Põllumehed ja kokad üritavad tarbijaid vutitoodete juurde meelitada
FOTO:
Vutikasvatajad, põllumeeste liit, tippkokad ja koolitajad nuputasid Olustveres, kuidas vutilihatoodete tarbimist tõsta ja selle valmistamise kohta rohkem teavet jagada.
Ometi, nagu kinnitasid täna nii restorani Egoist vanemkokk Imre Aulis kui ka Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli õpetajad ja õpilased, saab vutilihast ja munadest väga maitsvaid ja tervislikke roogi
Järveotsa vutifarmi omanik Ülo Pullisaar märkis, et vutiliha ei saa praegu igast poest osta. "Müüki ei taheta seda võtta mitte pelgalt kanalihast kallima hinna pärast, vaid ka seetõttu, et Eestis pole vutiliha söömisharjumust," nentis ta.