"Täna hommikul, bussiga number 36 tööle sõites käitus bussijuht minuga ka väga inetult. Kuna bussis oli palju vabu istekohti ning ma olen pensionär siis istusin," selgitas tallinlasest pensionär Delfi Majandusele saadetud kirjas.

Järve peatuses tuli pensionäri sõnul bussi peale ema kahe lapsega. "Kuna ma teadsin, et minu taga on vabu kohti ja teistel istekohtadel istusid noored inimesed, siis ei tulnud ma selle pealegi, et pean oma koha lastega emale loovutama," kirjutas pensionär.

Sisenenud ema jäi kahe lapsega pensionäri kõrvale seisma, kuigi reisija sõnul oli bussis piisavalt vabu istekohti.

"Äkki tuli bussijuht kabiinist välja ja karjus minu peale, et kas ma ei näe naist kahe lapsega. Ma nii ehmusin ja kargasin kohe püsti ning loomulikult andsin oma koha neile," meenutas pensionär juhtunut.

Sellest tekkis kirjutajale kehv tunne, ning ta otsustas küsida juhi nime, et võtta ühendust bussikoondisega ja anda teada juhi ebaviisakast käitumisest.

"Kui hakkasin maha minema, siis küsisin bussijuhilt tema nime, mille peale juht karjus, et kas ma väljun. Ütlesin veekord, et soovin ta nime teada, kuid ta ei vastanud vaid pani bussiukse kinni ja sõitis edasi. Olen selle juhi peale kohe väga solvunud, bussiga sõitmise isu on rikutud! Selline inimene ei sobi klienditeenindajaks," on pensionär veendunud.