“Mis puudutab seda büroopinda ja välist glamuuri, siis olen 100 protsenti nõus Äripäevaga ja see on vastuvõetamatu. Eelmise juhtkonna käitumine on arusaamatu. Ka nõukogu esimehe roll on arusaamatu. See on nagu selline käitumine, et kui iduettevõte saaks lisakapitali, siis juhtkond ostaks endale kõigepealt Ferrarid. Arengufond peaks ikka teisi väärtuseid edendama,” kommenteeris Aas ja lisas, et tal on hea meel, et uus juht (Tõnis Arro – toim.) on asunud seda probleemi lahendama ja kulusid kokku tõmbama, kirjutas aripaev.ee.

Tema sõnul ei peaks arengufond ka investeerimise kohapealt nii aktiivne olema.
“Seal on konflikt sees – ühest küljest saavad kõik aru, et riskikapitali äris lähevad investeeringud aegajalt hapuks. Kuid nad opereerivad avaliku rahaga ja konflikt on sees, maksumaksja ei saa aru, miks peab nende rahaga nii suuri riske võtma ja investeeringud lähevad raisku,” seletas Aas tekkinud olukorda.

Eesti Päevaleht kirjutas teisipäeval, et Tornimäe kaksiktornide haldaja Eke Invest leidis arengufondi eelmise juhi Ott Pärna näol kuldaväärt kliendi, kes lummava visiooni nimel sõlmis fondi büroo jaoks ahhetama paneva remondi- ja rendilepingu.

Nimelt tasus fond pea tuhanderuutmeetrise büroo remondi eest ligi 400 000 eurot. Tegemist on summaga, mis ületab remonditurul küsitava hinna ligi paarikümnekordselt. Kui Tallinna kesklinnas on võimalik büroo remonti tellida hinnaga 20–30 eurot ruutmeetri eest, siis idufirmadele tarka majandamist õpetama kutsutud riiklik fond käis sama töö eest välja 400 eurot.