Zuumnet on õhu kaudu leviv koduinternet, mida saab soovi korral ka väljaspool kodu kasutada, teatas ettevõte.

Zuumnet toimib Elisa andmesidevõrgu kaudu, olenevalt paketist ulatub ühenduskiirus kuni 21 megabitini sekundis, teatas ettevõte.

Starmani juhatuse esimehe Peeter Kerni sõnul laiendab Zuumnet oluliselt valikuvõimalusi nendel inimestel, kes elavad kaabelvõrkude leviulatusest väljapool.

“Töötame selle nimel, et meie kliendid saaksid kasutada samu teenuseid sõltumata sellest, kas nende kodudesse jõuab võrk kaabli või õhu kaudu,” selgitas Kern.

“Tavapärasest mobiilinternetist erineb Zuumnet selle poolest, et anname kliendile kindla levigarantii. See tähendab, et kliendid saavad meilt kõik seadmed, vajadusel paigaldame väliantenni ja häälestame kogu süsteemi, mis tagab kvaliteetse koduinterneti ka metsataludes ja teistes kaugemates paikades.”

Starman pakub Zuumnetti kõikjal üle Eesti, eelduseks on vaid Zuumtv teenuse olemasolu samal aadressil.

Sarnaselt Zuumtv-le on Zuumnet jagatud kolme paketti: S-Zuumnet allalaadimiskiirusega kuni 2 megabitti sekundis, M-Zuumnet allalaadimiskiirusega kuni 7 megabitti sekundis ja L-Zuumnet allalaadimiskiirusega kuni 21 megabitti sekundis.

Iga Zuumi klient saab kokku panna personaalse teenuspaketi, tellides endale koju sobiva hulga telekanaleid, vajaliku kiirusega internetiühenduse ning soovi korral saadete salvestusvõimaluse ja muud lisateenused.

Zuumneti ja Zuumtv hind paketina algab 9,99 eurost kuus ning liitumistasu teenusel ei ole. Kaheaastase kliendilepingu sõlmijatele pakub Starman kõiki kvaliteetse netiühenduse loomiseks vajalikke seadmeid tasuta. 2,99 euro eest kuus on võimalik juurde tellida kodune WiFi võrk, mille loomiseks annab Starman kliendile tasuta 3,5G ruuteri.

Levigarantii tellinutele paigaldavad Starmani tehnikud kõik vajalikud seadmed ise ning seadistavad kogu lahenduse. Keerukamatesse kohtadesse paigaldatakse kvaliteetse netiühenduse tagamiseks väliantenn koos kaabeldusega.

Levigarantii kuutasu 2,99 eurot sisaldab nii ühekordset paigaldustööd ja materjalide maksumust kui ka tehniku visiite hilisemaks hoolduseks, et tagada kiire internetiühenduse olemasolu igal ajal.