Tallinna linna tööbüroo vahendusel saab kandideerida Kadrioru pargi ning Tallinna autobussikoondise ja Tallinna trammi- ja trollibussikoondise pakutavatele sotsiaalsetele töökohtadele. Töötajaid vajatakse nii haljastus- kui ka heakorratöödele ning TAK ja TTTK otsivad koristajaid, teatas raepress.

Sotsiaalsetele töökohtadele peab töösoovija olema Tallinna linna elanik viimased 12 kuud ja töötukassas arvel üks kuu. Töötasu on miinimumpalk (bruto) ehk 290 eurot kuus.

Tallinna linna tööbüroosse koondatakse info erinevatelt linna asutustelt ja ettevõtetelt, vajadusel abistatakse sobivate kandidaatide valikul, monitooritakse ning antakse tagasisidet.

Igapäevaselt tegeletakse inimeste suunamisega sotsiaalsetele töökohtadele, uute sotsiaalsete töökohtade väljaselgitamise ja sotsiaalse hõive koordineerimisega, vajadusel nõustamisega. Ettevõtjad, kes vajavad lihttööjõudu, hooajatöölisi ja oskustöölisi, võivad aga pöörduda tööbüroo tööhõive spetsialistide poole endale vajaliku tööjõu leidmisel.

Tallinna linna tööbüroos (Vabaduse väljak 7, linnavalitsuse teenindusbüroos, tel: 640 43 88) toimub vastuvõtt igal tööpäeval, esmaspäeval kella 8.15-18ni, teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval kella 8.15-17ni ja reedel 8.15-14ni. Nõustatakse nii eesti kui ka vene keeles.