Majandusaasta aruande järgi püsis ettevõtte müügitulu 2010. aasta tasemel, kasvades mullu 27 736 euro võrra 1,53 miljoni euroni. Valdava osa ehk 1,38 miljonit eurot oma müügitulust teenis ettevõte Rootsis, teatas BNS.

Selle aasta eesmärgiks on ettevõtte teatel olemasoleva East Capital Baltic Property Fund AB varade efektiivne majandamine ja uue kinnisvara fondi käivitamine.

Ettevõtte hinnangul on sel aastal majanduskeskkond ning ärikinnisvara turg paranemas ning sellest tulenevalt on soodus hetk tegevuse laiendamiseks. Samas tuleb endiselt olemasoleva fondi juhtimisel pöörata tähelepanu igapäevase rahavoogude juhtimisele ja paindlikkusele, et kiiresti muutuvates keskkonnas paindlikult turu olukorraga parimal viisil kohaneda, selgub aruandest.

Firmas töötas 2011. aasta detsembri seisuga kaheksa palgalist töötajat, kelle töötasudeks koos kaasnevate maksudega arvestati 334 000 eurot. Mullu koosnes ettevõtte juhatus kahest liikmest, kellele arvestati tasudeks koos kaasnevate maksudega 149 000 eurot. Nõukogu tööd ei tasustatud.

Aastavahetuse seisuga on ettevõtte jaotamata kasum 1,24 miljonit eurot.

East Capital Real Estate AS-il on kolm tütarettevõtet, kelleks on Mustika Ärikeskus OÜ, Tänassilma Logistics OÜ ja Tammsaare Kaubanduskeskuse OÜ. East Capital Real Estate AS ise on Rootsis registreeritud East Capital Holding AB tütarettevõte. Ettevõtte peakontor asub Tallinnas ning esindused Riias ja Vilniuses.