Soomlased kurdavad, et halb ilm paneb inimesi reisima ning viimase hetke pakkumisi pole saada? Milline on olukord Eestis? Kas reisid müüakse täis ja viimase hetke pakkumisi on raske leida?

Populaarsed pole mitte viimase hetke reisid, vaid üldse soojamaareisid ning seetõttu jääb nn viimase hetke pakkumisteks üle väga vähe kohti ning needki leiavad ostja kiiresti. Lähinädalate reisid on valdavalt välja müüdud, kuid täna suudaksime pakkuda veel mõned kohad reisidele väljumisega Soomest.

Ilmselt paneb ka Eestis inimesi "viimasel hetkel” reisima halb suveilm?

Suurim mõjutaja on tõepoolest Eestimaa külm ja vihmane suvi. Vahemeremaades on aga tänavu olnud mitu kuumalainet, mis on teine äärmus.

Millised on viimase hetke pakkumiste hinnad võrreldes eelmise aastaga?

Kuna viimase hetke pakkumisi on vähe ja nõudlus suur, siis tänavu ostetud keskmise päikesereisi hinnad on kindlasti kõrgemad kui eelmisel aastal.

Milline seis on lennupiletitega ja kas siin on samasugust "buumi" märgata?

Lennupiletite vastu võib märgata samuti suuremat huvi, kuid siin mängib olulist rolli hind, sest reeglina muutuvad lennupiletid lühikese broneerimisaja tulemusel kallimaks. Praegu on näiteks õige aeg osta lennupileteid järgmiseks talveks.

Millised on selle suve populaarsemad sihtkohad? Kuhu arvuliselt inimesed kõige rohkem reisivad?

Türgi, Bulgaaria ja Kreeka.