Delfi Majandus võttis võrdlusesse mõned spa-d üle Eesti ning vaatas ja arvutas palju seal üks öö perele kahe lapsega maksaks.

Georg Ots SPA (Saaremaa)

Peretuba: alates 145 € kuni 185 €

Majutuse hinna sisse kuulub buffee hommikusöök, saunade ja basseinide kasutus, jõusaali kasutus, wifi, hommikumantlid ja spaa-sandaalid, laste mängutoad ja parkimine spa juures.

Nädalavahetustel (perioodil oktoober kuni aprill) lapsehoidja laste mängutubades.
GOSPA Lasteklubi (perioodil oktoober kuni aprill reede ja laupäev)

Pühajärve Spa ja Puhkekeskus (Lõuna-Eesti)

Peretuba 100 eurot
Peretuba nädalavahetusel 110 eurot

Toa hinnas sisaldub hommikusöök ning ujula, saunade ja jõusaali hommikune kasutamine. Peretoa hind on mõeldud kahele täiskasvanule ja kahele kuni 13 aastasele lapsele.

Toila Spa Hotell (Ida-Virumaa)

Kaheinimese tuba 39 eurot ühele inimesele
Lisavoodi ühele lapsele: 13 eurot

Kokku: 104 eurot

Majutus sisaldab hommikusööki, hommikusaun kasutust, ujula ja jõusaal piiramatut pääset, hommikumantli kasutamist, tasuta parkimist spa ees ning internetti.

Terviseparadiis (Pärnu)

Peretuba 247 eurot

Peretoa hind on kahele täiskasvanule ja kahele lapsele vanuses 3 kuni11 aastat.
Hinnas sisaldub hommikusöök buffet` restoranis, veepargi pääset, jõusaali kasutamist, ujula ja sauna kasutamist kell 6.30-15.00ni.

Kalev Spa (Tallinn)

Perepaketi hind kuni kahelapselisele perele nädala sees 136 eurot.
Nädalavahetusel 146 eurot.

Pakett sisaldab majutust üheks ööks peretoas hommikusöögiga buffee restoranis (lastele jäätis või jäätisekokteil). Lisaks 30 minutilist klassikalist massaaži lapsevanematele, soolakambri külastus kogu perele, hommikust vesivõimlemist, veekeskuse, saunade ja jõusaali kasutamist hotellis viibimise ajal ja hommikumantlit.