Remonditavate lõikude kogupikkus on 14,3 kilomeetrit, maksma lähevad need 1 419 275 eurot. Tööd algavad lähipäevil ning nende lõpptähtaeg on septembris.

Esimene leping sõlmiti aktsiaseltsiga Trefnord AS Tallinna-Tartu maantee Kose ja Raveliku bussipeatuse vahelise teelõigu asfaltkatte taastusremondiks, see läheb maksma 522 000 eurot, teata amet.

Täna algavate tööde lõpptähtaeg on 15. september ja nende käigus teostatakse 5,5-kilomeetrisel teelõigul olemasoleva asfaltkatte tasandusfreesimine ja kuumtaastamise tehnoloogiaga uue asfaltbetoonist kihi paigaldamine.

Teine leping sõlmiti Nordecon ASiga Mäeküla-Koigi teelõigu (km 91,2-100,0) remondiks, see läheb maksma 897 275 eurot.

Lähipäevil algavate tööde käigus freesitakse lagunenud katte osad, mis täidetakse tiheda asfaltbetooniga. Lisaks sellele paigaldatakse kogu teelõigule uus tihedast asfaltbetoonist ülakiht, kindlustatakse teepeenrad purustatud kruusaga, tehakse uus teekatte märgistus, eemaldatakse vanad kattehelkurid ja paigaldatakse uued.

Töö lõpetamise tähtaeg on 60 päeva alates töö alustamise korralduses määratud kuupäevast. Vahetähtajaks, s.o 31. augustiks peab olema lõpetatud asfaltbetoonkatte ehitamine.

Mõlema objekti garantiiaeg on 5 aastat.