Keemia 7 hoonel on viis maapealset elukorrust ja üks poolmaa-alune korrus, kus asuvad parkimiskohad. Kokku on planeeritud 16 korterit, sh üks 1-toaline, seitse 2-toalist, kuus 3-toalist ja kaks 4-toalist korterit. Kõigil korteritel v.a ühel 1. korruse 2-toalisel korteril, on terrass või rõdu, Keemia tänava poolsetel 4-toalistel korteritel on kaks rõdu.

Kinnistu piiratakse aiaga ja haljastatakse puude ning põõsastega. Krundile rajatakse laste mänguväljak koos istepinkide, kiige, liivakasti ja muude atraktsioonidega. Hoone ehitus algas käesoleva nädala alguses ning esimesed elanikud saavad uude koju kolida 2013. aasta suvel. Tänase päeva seisuga on broneeritud juba 5 korterit.

Keemia tänava ajalugu ulatub aastasse 1904, kui Wittehnhofi suvemõisa maade tükeldamisel rajati Keemia, Mehaanika, Metalli ja Mineraali tänav. Endla, Keemia, Mehaanika põigu ja Mooni tänava vahelisele alale jääb ajaloomälestiste hulka arvatud Cederhilmi suvemõis ja selle park.

Korterite eelmüük on olnud edukas ja kuu ajaga on broneeritud viis korterit. Inimestele on meeldinud korterite praktilised planeeringud ja rõdude olemasolu. Augusti alguses hakkame sõlmima võlaõiguslikke lepinguid,“ ütles Uus Maa Kinnisvarabüroo müügimeeskonna poolt Margit Sild.

Uus Maa Kinnisvarabüroo on üks Eesti juhtivaid kinnisvaraettevõtteid, kus töötab tänaseks enam kui 120 kinnisvaraspetsialisti. Uus Maa on kahel korral (2009, 2010) valitud parimaks kinnisvara konsultatsiooni ja nõustamisfirmaks Eestis tunnustatud ajakirja EUROMONEY poolt. Uus Maa Kinnisvarabüroo kuulub ainukese Eesti kinnisvaraettevõttena ülemaailmse kinnisvaravaldkonna nimesid ja ühinguid ühendava organisatsiooni FIABCI liikmete hulka.